USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд арештував все майно Насірова

7 Серпня 2017 14:11
Суд заарештував все наявне в державному реєстрі нерухоме майно відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це розповів його адвокат Олександр Лисак, повідомляє Новое Время.

"У нього заарештовано все майно, включаючи те, яке було вилучено", - сказав він.

Зі слів адвоката, Насіров вже не вивчає можливість отримання дозволу виїхати на лікування в США через суд.

Лисак повідомив, що суд двічі відмовив у цьому його клієнту і прийняв рішення про проходження лікування в Україні.

Нагадаємо, 28 липня Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) завершила розслідування кримінального провадження стосовно Насірова.

Роману Насірову інкримінують зловживання владою або службовим становищем. Це пов'язано з рішеннями про розстрочення податкових боргів підприємствам, пов'язаним з народним депутатом Олександром Онищенком.

Згідно з даними НАБУ, в період з травня 2015 року по березень 2016 року Насіров прийняв ряд необґрунтованих та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами, задіяними у так званій "газовій схемі Онищенко", що завдало збитків державі на загальну суму 2,019 млрд гривень. Чиновник заперечує звинувачення проти себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ахметов Показати IP 7 Серпня 2017 14:35
Але не конфіскував. ХА ХА ХА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus