USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суд на Волині: два роки за липові талони на пальне

5 Червня 2015 10:01
П’ятьох волинян ошукав шахрай: усі вони «купили» талони на пальне, ще один потерпілий «придбав» обіцянку вступити до автошколи та отримати посвідчення водія. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

У ході досудового розслідування міліціонери встановили: зловмисник і в минулому заробляв на життя обманом довірливих людей, за що й був засуджений до двох років в’язниці. Однак чоловік на тюремні нари так і не потрапив, оскільки його звільнили на підставі статті 7 Закону України «Про амністію».

Минуло зовсім небагато часу і шахрай знову захотів легких грошей: пропонував лучанам придбати талони на пальне за зниженими цінами. При цьому «продавав» лише великі партії (не менше 50 літрів). Оскільки ціна була цілком прийнятна, клієнтів у афериста не бракувало. Так спритник на продажу карток «розвів» п’ятьох мешканців обласного центру, поклавши до кишені понад 15 тисяч гривень.

Окрім цього, пройдисвіт пропонував клієнтам «вирішити питання» зі вступом до автомобільної школи та в короткі терміни отримати водійське посвідчення, за що вимагав передоплату. У результаті один волинянин втратив 4000 гривень.

Суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, і призначив покарання – два роки позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus