USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Суд ухвалив нове рішення у справі Гримчака

17 Серпня 2019 15:29
Деснянський районний суд Чернігова в суботу, 17 серпня, прийняв рішення для виправлення помилок у постанові про взяття під варту заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака, повідомляє УНН.

«Суд ухвалив вважати правильним по-батькові підозрюваного «Миколайович» замість неправильно зазначеного в постанові «Михайлович», – йдеться в постанові суду.

У постанові було неправильно вказано по-батькові Гримчака, номер провадження, прізвище та ініціали захисника. Всі ці помилки рішенням суду виправлені.

Нагадаємо, суд у Чернігові ухвалив взяти під варту на два місяці заступника голови МінТОТ Юрія Гримчака, однак помилився з його прізвищем. Замість «Юрія Миколайовича Гримчака» суддя оголосила про арешт «Юрія Михайловича Гримчака».

Раніше його адвокат припустила, що Гримчака будуть «перезатримувати».

Як повідомлялося, увечері 14 серпня правоохоронці затримали Гримчака і його пособника за вимагання хабаря в розмірі $1,1 млн. Їх спіймали «на гарячому» під час отримання $480 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пенсіонери Показати IP 18 Серпня 2019 01:01
довічне крадучому падлу гимчаку порохоботу
інші пенсіонери до пенсіонери Показати IP 18 Серпня 2019 12:52
найгуманніший в світі суд імені януковича винесе єдине правильне рішення !не сумнівайтесь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus