USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Судитимуть лучанина, який пропонував патрульному 600 грн хабара

29 Червня 2018 10:48
Детективи слідчого управління ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили про підозру лучанину у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України, йдеться про пропозицію та надання неправомірної вигоди поліцейським.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Нагадаємо, у червні в обласному центрі Волині співробітники патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль під керуванням 32-річного лучанина. Водій, аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським 600 грн неправомірної вигоди. Цей факт правоохоронці належним чином задокументували. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Поліцейські детективи за процесуального керівництва обласної прокуратури повідомили лучанину про підозру у скоєному злочині та завершили розслідування кримінального провадження. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.

Санкція статті за вчинене правопорушення передбачає, зокрема, штраф від 8,5 тис. грн.. до 12,750 тис. грн. або обмеження волі чи позбавлення волі від двох до чотирьох років із спеціальною конфіскацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
! ? Показати IP 29 Червня 2018 13:09
Країна кривих дзеркал ! А коли судитимуть хабарників з облспоживспілки, суду, інспекції будконтролю !??? Літаки з цигарками падають на голови людей, шпигунів з прослушкою в ректорському кабінеті за руку ловлять як і митників з прикордонниками - і ні пари з уст ! Ніби позамуровувало, чи заціпило . А тут судилище над расхітітєлєм соціалістічєской собствєнності. Налякали бабу одним місцем ! А нехай знають як з дурнями зв'язуватися !
Андрій до ! ? Показати IP 29 Червня 2018 14:07
Тобто, давати хабар це нормально, але брати це вже злочин?
Чопорний Показати IP 29 Червня 2018 14:51
Ну йо" його мать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus