USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судитимуть волинянку, яка звела незаконні споруди на самовільно захопленій землі

20 Квітня 2023 21:15
Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення жителькою села Зміїнець Луцького району неправомірного будівництва споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці, а також підроблення й використання підроблених документів.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

За даними слідства, у 2017-2018 роках жінка незаконно спорудила дві двоповерхові будівлі площею понад 700 кв. м на земельній ділянці, яка перебувала у державній власності та в користуванні «Укренерго» на території Прилуцької сільської ради.

Аби її дії мали законний вигляд, спритниця підробила договір купівлі-продажу їй цих споруд приватним підприємством та акт приймання-передавання цього майна.

Підроблені документи жінка використала, пред'явивши їх державному реєстратору, аби зареєструвати речові права на земельну ділянку.

За усі ці дії обвинувачена відповість у суді.

Прокурори Луцької окружної прокуратури, звернувшись до суду із позовом в інтересах держави в особі Луцької міської ради, наполягають також на скасуванні державної реєстрації та припиненні права власності громадянки на самовільно захоплену ділянку, звільненні від незаконно збудованих споруд та поверненні земельної ділянки державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus