USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сусіди-поляки святкують День дідуся. Після Дня бабусі

22 Січня 2010 12:51
Сьогодні наші західні сусіди з Польщі святкують новітнє свято Дідуся. А вчора поляки вітали своїх бабусь, бо 21 січня в цій країні святкують День бабусь.
 
Польські дошкільнята у Дні бабусі та дідуся обдаровують стареньких подарунками і власноруч випеченими тістечками та печивом. Хоча нинішнього року з’явилося ноу-хау – дідусям і бабусям дарували вітальні листівки, в які вкладено запрошення на безплатне медичне обстеження.
 
Цілющі подарунки для хворих стареньких організували тамтешні онкологічні центри.
 
«Дошкільнята будуть найкращими амбасадорами профілактики. Яка бабуся відмовить улюбленому внучкові? Додатково ми придумали конкурс, щоб бабусі під час медичних оглядів мали нагоду виграти лотерейний талон», – розповідає Аґнєшка Дизманн-Срока із місцевого онкоцентру.
 
Підготовлено чотириста таких запрошень. Талони, вартістю 150 злотих – в перерахунку це понад 36 євро - можуть виграти бабусі, які прийдуть на обстеження з листівкою від онука або онучки і заповнять спеціальну анкету.
 
Через зимові канікули в дитячих садках деякі бабусі отримають листівки у лютому, - інформує Польське радіо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus