USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Священик з Волині молився разом з бійцями 51-ї ОМБР на Миколаївщині

4 Червня 2014 12:12
Помічник володимирського районного декана протоієрей Микола Гінайло З 1 по 3 червня перебував на полігоні «Широкий Лан» (Миколаївська область). Про це повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Під час цієї поїздки було передано 15 бронежилетів і гуманітарну допомогу для 51-ї окремої механізованої бригади та медичний інструментарій для Південного медичного центру в Одесі. Також священнослужитель відправив молебень та надав душпастирську підтримку українським воїнам.

З ним перебували священик КП Віталій Іванів, а також голова Володимир-Волинської райради Андрій Оніщук та його заступник Павло Карпюк.

Деякі родини встигли передали солдатам посилки з необхідними речами. Зважаючи на прохання військовослужбовців щодо якісної питної води, було закуплено мінеральну та столову води. Але найголовнішою метою візиту було передати солдатам бронежилети 5-го класу, виготовлені по спецзамовленню та випробувані на полігоні усіма видами стрілецької зброї, які районна рада закупила на зібрані населенням краю кошти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Червня 2014 16:03
Голодранци!
правда Показати IP 4 Червня 2014 16:20
Ото вже пропіарився..Щось він занадто активний, не здивуюсь якщо стане наступником Саганюка.Уявіть собі , мер в рясі, а коли її зніме , то криє матом як старий " сапожнік"
Анонім Показати IP 5 Червня 2014 22:34
ганьба, в когось війна, а стось робить собі авторитет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus