USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі створять амбулаторії на кошти Світового банку

1 Квітня 2015 12:15
П’ять амбулаторій загальної практики сімейної медицини створять у місті та Володимир-Волинському районі в рамках проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

На це в районі витратять понад п’ять мільйонів гривень.

Водночас раніше Інформаційне агентство Волинські новини розповідало, на що підуть 30 мільйонів доларів, які Світовий банк виділив Волині на реформування медичної галузі.

Зі слів головного лікаря Володимир-Волинського ЦПМСД Катерини Чубок, цей проект у районі реалізовуватимуть у два етапи.

«Під час першого запланували створити дві нові амбулаторії і організувати капітальний ремонт у вже існуючій Володимир-Волинській амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що знаходиться на другому поверсі дорослої поліклініки у приміщенні Володимир-Волинської ЦРЛ. Ще одна амбулаторія з'явиться теж у місті, на вулиці Луцькій, і під неї виділять частину приміщення школи №5. Щодо району, то в цьому році створять Зарічанську амбулаторію, і під неї використають частини приміщення Зарічанської сільської ради. На другому році проекту плануєють реорганізувати Зимнівський та Білинський ФАПи в амбулаторії загальної практики сімейної медицини», – розповідає Катерина Чубок.

Під час реалізації першого року проекту на усі заплановані роботи передбачили майже 2,5 мільйона гривень, на другий рік – більше 3 мільйонів гривень.

«Ми плануємо оснастити новостворені амбулаторії автомобілями, певним набором меблів та медичним інструментарієм. На всі об’єкти вже виготовили проектну документацію та отриманли позитивні експертні висновки», – додала співрозмовниця.

Тож, якщо проект Світового банку вдасться успішно реалізувати, все сільське населення Володимир-Волинського району матиме лікарську медичну допомогу з рівномірним навантаженням на лікарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатоль_ Показати IP 1 Квітня 2015 13:12
Ось за це-спасібо!
007 Показати IP 1 Квітня 2015 14:54
У Володимирі- Волинському все дуже корумповане. Тож з тих мільонівмайже все піде на відкати местним чиновникам з міської ради і местним депутатам. У ВОЛОДИМИРІ ВСЕ ТАК КРАДУТЬ !!!
103 до 007 Показати IP 1 Квітня 2015 22:06
Без зміни влади в місті не варто щось нове починати. Все зас...ть!
102 до 103 Показати IP 1 Квітня 2015 22:07
Краще дочекатись виборів.Краще пізно ніж ніколи !
Василь Показати IP 1 Квітня 2015 16:44
Дійсно все вкрадуть!
майстер Показати IP 1 Квітня 2015 17:06
постійні ремонти
володимирський Показати IP 1 Квітня 2015 22:05
Доки буде правити містом "князь" Петро і його бандитські відморозки толку в місті не буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus