USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Сингл Muse – офіційний гімн Олімпіади-2012. ВІДЕО

28 Червня 2012 15:57
Новий сингл британського гурту Muse стане офіційним гімном літніх Олімпійських ігор у Лондоні, які стартують 27 липня. Композиція під назвою «Survival» була обрана в якості головної музичної теми Ігор-2012 Олімпійським комітетом.
Про це повідомляє Газета.UA з посиланням на New Musical Express.
За задумом оргкомітету змагань, «Survival» звучатиме під час виходу учасників турніру на спортивні майданчики і вручення медалей. Крім того, нову роботу Muse можна буде почути під час ефірів програм, які висвітлюють олімпійські події.
Група зазначила, що пісня «Survival» створювалася з думкою про Олімпіаду. Композиція присвячена настрою на перемогу. Як підкреслили учасники Muse, вони задоволені й горді тим, що їм випав шанс стати авторами музичного супроводу до олімпійських заходів.
Новий студійний альбом Muse має вийти у вересні 2012 року. Трек-лист платівки поки не оголошено. Диск стане шостим у дискографії групи. Попередня студійна платівка Muse - "The Resistance" - вийшла у 2009 році і посіла перше місце в британському чарті.
Олімпійські ігри в Лондоні стартують 27 липня. На церемонії відкриття Ігор серед інших виступить сер Пол Маккартні.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
%) Показати IP 30 Червня 2012 13:59
более депрессивной музыки ещё поискать надо было - так, с тонким ангилйским вкусом, обгадить радость Олимпийских побед - нужно было постараться! )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus