USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Табачник зізнався, що вступив до вузу з третього разу

2 Липня 2011 10:22
Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник розповів, що тільки з третього разу вступив до вищого навчального закладу, але пишається цим.

"Міністр тричі вступав до Київського національного університету імені Тараса Шевченка. І нічого. Не зламався. Я був переможцем олімпіад, але було 24 людини на місце. Я з третього разу вступив і пишаюся тим, що вступав на один і той же факультет", - зізнався урядовець з нагоди початку вступної кампанії-2011, - пише ТСН.

"Я сподіваюся, що суспільство почує, торік казав, і у цьому році: батьки, молоді люди, ровесники незалежності, не йдіть в непрофільні вузи, не йдіть там, де обіцяють задешево і швидко диплом", - додав Табачник.

Дмитро Табачник народився в 1963 році, а навесні 1986 року, у віці 22 років, закінчив з відзнакою історичний факультет Київського національного університету.

Нагадаємо, 1 липня в Україні стартувала вступна кампанія до вищих навчальних закладів. Прийом заяв та документів комісіями вишів проводитиметься до 31 липня (або до 17 липня, якщо умови вступу передбачають творчі конкурси).

Вступник може подати заяву та документи не більше ніж до п'яти вищих навчальних закладів України та не більше ніж на три напрями підготовки (спеціальності) у кожному з них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
adams Показати IP 2 Липня 2011 12:36
Баран)))))
Лучанин Показати IP 2 Липня 2011 15:00
А от я дивуюсь наскільки зараз необізнана і тупа наша молодь. Те що він поступив з третього разу свідчить якраз, навпаки, про те що людина, маючи певні заслуги і яка претендує на першочерговий вступ не могла туди поступити, бо була велика кількість людей на місце і проходили ті, в яких було більше пільг. І зовсім не тому що був баран. Інакше пішов би в любий інший ВУЗ, як зараз, аби мати диплом.
хорвaт Показати IP 4 Липня 2011 08:53
Лучанин ти вже дістав.Плесень ропади десь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus