USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тато – відомий вчений, мама загинула в ДТП: що відомо про батьків луцького терориста

21 Липня 2020 16:01
Терорист, який захопив автобус із Людьми в Луцьку, часто гуляв поряд з прокуратурою, а вона знаходиться в центрі міста, тож саме там і будуть шукати вибухівку.

Про це повідомляють анонімні телеграм-канали.

У терориста є також брат. Його покійний батько в минулому відомий вчений. Кривош Степан Максимович був одним з винахідників засобів виготовлення колектора електричної машини і методу загартування кільцеподібних деталей.

У липні 2013 року у "Тихого", як саме себе називає зловмисник, загинула мати і це може бути якимось поштовхом до подальших дій у житті терориста.

Як повідомляють сусіди, сім’я була інтелігентна, проте батько на фоні зловживання спиртним почав себе дивно поводити. Брат терориста теж сидів в тюрмі. 6 років тому вони продали квартиру на бульварі Дружби Народів за близько 40 тисяч доларів та поділили гроші.

Вранці 21 липня Максим Кривош захопив приміський автобус із людьми. Терорист висунув низку вимог. Також під час захоплення від відстрілювався від поліцейських та вцілив у будівлю ГУ НП Волині. Також він викинув з автобуса гранату, на щастя, вона не здетонувала.

Про самого терориста відомо, що він народився в Оренбурзькій області, а згодом переїхав до Луцька. Також він 10 років відсидів у тюрмі за шахрайство та розбій. Під час перебування у в’язниці одружився, а згодом переїхав до Дубного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 21 Липня 2020 16:19
Батько не був вченим, він був викладачем в політехнічному інституті, викладав " Металорізальні верстати та інструменти". В 90-х спився. Давно помер.
К.лучанин до Лучанин Показати IP 21 Липня 2020 18:06
Ну як не знаєте, то не пишіть дурниць!!! Батько Кривош С дійсно був викладачем, кандидатом технічних наук. Людиною був освіченою та грамотною. Хто знав той підтвердить. Мені доводилось пересікатись з ним у 80-х в процесі навчання. Потім я його ніколи не бачив. Аж на початку 2000-х я часто бачив його у НАШОМУ КРАЇ на Шевченка , очевидно він там підробляв. Вигляд у нього був хворобливий як у людей залежних від алкоголю. Я був враженийі і зрозумів що у нього життєві негаразди. Шкода що так все відбувається в житті.
Анонім до Лучанин Показати IP 21 Липня 2020 20:40
Але так не цікаво буде, не приверне уваги
К.лучанин до Лучанин Показати IP 21 Липня 2020 21:41
Батько .дійсно був викладачем , кандидатом технічних наук. Людиною був освіченою, грамотною. Життя очевидно потрясло його. На початку 2000-х я його часто бачив у супермаркеті НАШ КРАЙ, очевидно він там підробляв. Вигляд мав хворобливий,з ознаками алкогольної залежності. В молодших роках він був красавець-мужчина.
Гоцул Показати IP 21 Липня 2020 20:25
А він сам народився в селі в Камінь - Каширському районі звідки його батьки зрештою переїхали до Луцька ...
переказ Показати IP 22 Липня 2020 17:23
А чого був в Оренбургській області?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus