USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Терористи обстріляли школу

28 Травня 2014 14:20
У Слов'янську терористи, які перебувають у місті, обстріляли житлові квартали, щоб дискредитувати українських силовиків.

Про це "Українській правді" повідомив керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов.

"Терористи продовжують провокації. Вони вже нахабно стріляють з мінометів по житлових кварталах, по школах, щоб місцеві мешканці подумали, що це роблять українські силовики", - повідомив Селезньов.

"Терористи переміщуються житловими кварталами, обирають вогневі точки і ведуть обстріл по місту", - додав він.

З його слів, терористи вже поцілили в будівлю школи. Ця інформація підтверджується повідомленнями у соціальних мережах, де навіть опублікували фото школи №13 з пробитим дахом в районі спортзалу. Згідно з інформацією з соціальних мереж, діти сховалися у підвалі.

За станом на 14 годину вже повідомляють про 10 поранених мирних жителів.

Водночас Селезньов підкреслив, що українські силовики взагалі у середу не відкривали вогонь.

"З боку українських з силовиків зброя не використовувалася. Українські силовики не стріляють по житлових кварталах, не стріляють по дитячих майданчиках і по школах!" - наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
мв Показати IP 28 Травня 2014 14:45
коментар було видалено
читака Показати IP 28 Травня 2014 14:53
знаючи характер кадирівців та чеченців і наших вояків, швидше повірю в версію "терористи стріляли в школу", аніж українці...тим більше, маючи недавно розмову зі знайомою з Луганської області, і з її слів про ЛНР-івців, основна маса яких - зеки, що вийшли по нещодавній амністії, безробітні та алкаші, які падкі на гроші, що платять отаким найманцям. "С южной стороны" - це не значить 100% зі сторони наших військових. для того і існують провокаці, аби скомпроментувати..
Дончанин до читака Показати IP 28 Травня 2014 16:46
Обстреляли из пушек либо тяжелых минометов. Откуда они у ополченцев? Даже на этом сайте были статьи о том, что славянцам приходится спать в подвалах, опасаясь артобстрелов сил АТО.
читака до Дончанин Показати IP 28 Травня 2014 17:12
А чому тоді ховаються від АТО в жилих будинках? А тому, що знають, що по мирних жильцях стріляти не будуть, а суто по базам і точкам розміщення блок-постів терористів. А пушки і миномети - допомога від" дружнього" і колись братнього народу.. завозять бусами і камазами.
Дончанин до читака Показати IP 28 Травня 2014 17:36
Сегодня попали в школу и детский садик. Вчера в больницу и церковь О жилых зданиях даже в центре города я и не говорю. По поводу: "А чому тоді ховаються від АТО в жилих будинках?" Был такой фейк с указанием конкретного адреса. Журналист подходит к бабкам указанного многоэтажного дома и спрашивает: "У вас прячутся ополченцы?" в ответ: "Да, конечно. Пойдем посмотрите." Заводит корреспондента в свою квартиру, естественно пустую (в смысле отсутствия посторонних), достает из серванта паспорт, открывает его на прописке и демонстрирует ее на камеру. Адрес в паспорте совпадает с указанным в фейке адресом опорной точки "сепаратистов".
Анонім Показати IP 28 Травня 2014 16:10
коментар було видалено
Анонім Показати IP 28 Травня 2014 16:42
коментар було видалено
Анонім Показати IP 28 Травня 2014 16:43
таким макаром можно говорить что те кто из луцка погиб в ДНР сами застрелились!
007 підказую..... Показати IP 29 Травня 2014 00:21
завалити яника і все буде гаразд ....
Анонім Показати IP 29 Травня 2014 10:44
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus