USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Терористи збили два українських штурмовики. ОНОВЛЕНО

23 Липня 2014 15:36
Два українських військових штурмовики терористи збили сьогодні, - повідомив прес-офіцер штабу АТО Олексій Дмитрашківський. Про це інформує ТСН.

Де саме стався інцидент та чи вижили члени екіпажу, наразі невідомо.

"У нас є інформація про збиті літаки-винищувачі (ймовірно, він мав на увазі штурмовики Су-25), наразі з'ясовуються обставини події", - заявив Дмитрашківський. Натомість у Міноборони заявили, що, згідно з попередньою інформацією, льотчики встигли катапультуватися, однак могли приземлитися на територію, контрольовану бойовиками. Самі терористи стверджують, що збили літаки під Сніжним на Донеччині.

"Пілот одного з штурмовиків катапультувався в районі Сніжного. Ведуться його пошуки. Ще один літак Су-25, згідно з попередньою інформацією, пошкоджений і пішов у північному напрямку", - заявили представники терористичної "ДНР".

Нагадаємо, раніше на Луганщині терористи намагалися збити українські винищувачі, але промахнулися. Обидва літаки приземлися в позначених районах без пошкоджень.



У мережі з'явилося відео збитого терористами літака.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
українець Показати IP 23 Липня 2014 16:03
адмін, чого це ти коменти видаляеш? де демократія і свобода слова?
анонім до українець Показати IP 23 Липня 2014 16:12
кожний має право вільно висловлювати думку, яка збігається із думкою, яку нав"язують політики через свої ЗМІ. думка, яка не збігається із тим, що пропагують ЗМІ вважається антиукраїнською і тому повинна бути вилучена. бажано взагалі не думати, а просто засвоювати і повторювати те, що говорять ЗМІ. власна думка - це неповага до демократичних здобутків майдану
українець до анонім Показати IP 23 Липня 2014 16:14
слава майдану! взимку нас ідеї майдану будуть гріти!
Анонім до українець Показати IP 23 Липня 2014 16:40
Правильно робить, що видаляє! Надто багато антиукраїнських Тролів розвелося тут. Аж підозріло.......
українець до Анонім Показати IP 23 Липня 2014 16:48
я ж і кажу про демократію за яку ми патріоти на майдані скакали
гiсть Показати IP 23 Липня 2014 18:30
Пани б'ються,а у холопiв чуби трiщать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus