USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тіна Кароль випустила пісню зі Snoop Dogg

28 Серпня 2020 22:28
Українська популярна співачка Тіна Кароль і всесвітньо відомий репер Snoop Dogg презентували спільний трек під назвою Blow Your Mind.

Прем’єра відбулася 28 серпня на світових стрімінг-платформах. Лірик-відео на нову композицію доступне теж у YouTube.

Раніше Тіна Кароль розповідала, що рік тому підписала контракт із незалежною компанією звукозапису у США, чого давно прагнула. Своєю чергою, співпраця з американським репером була незапланованою – одного разу співачці просто зателефонували й запропонували попрацювати зі Snoop Dogg. Тож артистка швидко написала текст, музику та записала свій фрагмент пісні, а запис надіслала на студію в США.

Музиканти через пандемію коронавірусної інфекції вирішили не знімати на композицію кліп, тому просто випустили лірик-відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus