USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Трагічна звістка з фронту: на війні загинув волинянин Юрій Юхимюк з батальйону «Вовки Да Вінчі»

18 Травня 2023 13:42
17 травня 2023 року під час виконання бойового завдання у місті Часів Яр Донецької області загинув мешканець села Гірка Полонка Юхимюк Юрій Сергійович. Полеглому Герою було 25 років.

Про це повідомили в Боратинській сільській раді.

На початку повномасштабного вторгнення Юрій повернувся в Україну з Німеччини, де жив і працював. Вступив до лав «Правого сектору». Мав позивний друг Юхим. Був навідником гранатомета в батальйоні «Вовки Да Вінчі».

«Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого воїна, його друзям та побратимам. Неможливо знайти слова, які могли б втамувати біль від цієї гіркої втрати. Вічна пам’ять і слава нашому полеглому Герою! Нехай пам’ять про нього живе вічно у серцях земляків!» – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знайомий Показати IP 18 Травня 2023 14:18
Вічна пам‘ять ГЕРОЮ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus