USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трамп оскандалився новою заявою про Путіна і Україну

4 Травня 2023 15:23
45-й президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп знову стверджує, що нібито зможе швидко зупинити російсько-українську війну, якщо його оберуть на новий термін.

Республіканець в інтерв’ю GB News заявив, що російський диктатор Володимир Путін начебто не хотів іти повномасштабною війною проти України, передає Gazeta.ua.

«Якщо мене переоберуть, я закінчу війну в Україні за один день. Я покінчу з цим за 24 години. Це буде легко. Багато в чому це пов’язано з грошима», – сказав він.

Скандальний політик вочевидь сподівається, що така риторика допоможе йому на нових президентських виборах у США 5 листопада 2024 року. Водночас Трамп назвав війну РФ проти України «катастрофою, яку необхідно зупинити».

Політик також не вперше виступив зі звинуваченнями у бік свого опонента, 46-го президента США Джо Байдена.

«Путін ніколи не збирався вторгатися, про це жодного разу не згадувалося, і я дуже добре його знав. Путін не вторгався би в Україну, якби не некомпетентність адміністрації Байдена», – додав Трамп.

На початку квітня Трамп також зганьбився заявою про війну в Україні та російського диктатора Володимира Путіна. В інтерв’ю Fox News він сказав, що чудово порозумівся з Путіним, будучи при владі, і впевнений, що Росія виграє війну в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Каньє Вест Показати IP 4 Травня 2023 23:04
Мусить таке говорити, інакше путін організує витік відео як в часи до політики чубчик розважався в московському готелі з хлопчиками й практикував золотий дощ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus