USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Трамп погодився на допит про російський слід в американських виборах

25 Січня 2018 08:14
Глава Білого дому Дональд Трамп заявив про готовність відповісти під присягою на питання спецпрокурора Роберта Мюллера в межах його розслідування щодо втручання РФ у вибори в США.

Про це інформує Gazeta.ua з посиланням на The Hill.

«Я дійсно з нетерпінням очікую зустрічі з Мюллером. Я би зробив це під присягою. Я хотів би це зробити якомога швидше», - підкреслив президент США під час зустрічі з журналістами.

«Зустріч зі спецпрокурором може відбутися через два-три тижні. Перед нею я маю намір проконсультуватися зі своїми адвокатами», - додав він.

ЗМІ з посиланням на джерела в ЦРУ писали, що російське втручання в президентську кампанію було направлено безпосередньо на підтримку Трампа, який в підсумку став президентом США.

Також у ЗМІ потрапила засекречена доповідь Агентства національної безпеки (АНБ), згідно з якою, ГРУ Генштабу ЗС РФ причетне до кібератаки на виборчкоми США напередодні президентських виборів.

За словами екс-директора ЦРУ Джона Бреннана, РФ безсоромно втрутилася в американську виборчу кампанію.

Екс-директор ФБР Джеймс Комі, якому розслідування російського втручання коштувало посади, вважає, що ця операція була санкціонована вищими офіційними особами Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus