USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Трамп повернув заборону для трансгендерів на службу в армії

26 Серпня 2017 17:39
Громадяни США, які змінили стать, не служитимуть в армії.

Президент США Дональд Трамп повернув скасовану його попередником Бараком Обамою заборону на службу трангендерів в армії. Відповідний меморандум президента поширила прес-служба Білого дому, інформує Кореспондент.

"Я доручаю міністру оборони та міністру внутрішньої безпеки, до компетенції якого входить берегова охорона, повернутися до діючої протягом довгого часу до червня 2016 року політики щодо трансгендерів у військовій службі", - йдеться в тексті підписаного Трампом документа.

За оцінкою президента, запропонована адміністрацією Обами зміна може мати негативні наслідки, чреваті зниженням ефективності армії, підвищенням витрат на її утримання, порушенням злагодженості окремих бойових підрозділів.

Рішення про скасування заборони на службу в армії США трансгендерів було прийнято при адміністрації Обами, але його реалізація була відкладена до 1 липня 2017 року. Міністр оборони США Джеймс Меттіс 1 липня схвалила шестимісячне перенесення терміну скасування заборони.

За різними оцінками, в армії США служать від 1,3 тисячі до 6 тисяч трансгендерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus