USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тренер з Нововолинська став «Заслуженим тренером України»

9 Січня 2013 14:01
Тренер-викладач з гандболу Нововолинської дитячо-юнацької спортивної школи Анатолій Корнієвський удостоєний державної відзнаки.

Про це інформує ВОДТРК.

Звання «Заслужений тренер України» він отримав, як перший наставник майстра спорту міжнародного класу Артема Козакевича. У складі національної збірної України з пляжного гандболу спортсмен став срібним призером Чемпіонату світу.

У Нововолинській дитячо-юнацькій спортивній школі із вихованцями займаються 9 тренерів – викладачів. Кожен із них «запалив» не одну зірку на небосхилі спорту. Проте, визнання на державному рівні удостоївся поки лише Анатолій Корнієвський, тренер-викладач із гандболу з 35-ти річним стажем.

Анатолій Корнієвський «подружився» з гандболом з дитячих років. Своїм захопленням завдячує вчителю фізкультури школи №2 Василю Горбаю, який першим у шахтарському місті почав розвивати гандбол. Удосконалив свою спортивну майстерність Анатолій Йосипович, навчаючись у Луцькому педінституті імені Лесі Українки. Коли повернувся до Нововолинська, перейняв естафету у шкільного вчителя. Спорт став справою його життя.

Вихованці Анатолія Корнієвського навчаються у спеціалізованих спортивних закладах і успішно виступають за національні молодіжні збірні України.

Талановитих спортсменів не оминають увагою столичні тренери. Завдяки хорошій школі нововолинці – постійні учасники престижних зустрічей.

Торік вихованці Анатолія Корнієвського стали переможцями обласної спартакіади з гандболу серед школярів. Також вийшли у фінал чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед школярів 2000-го року народження.

Не усі вихованці Анатолія Корнієвського стали спортивними зірками. Але це тренера не засмучує. Важливо, що гандбол вберіг їх від негативного впливу вулиці, додав сили і долучив юних до здорового способу життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus