USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трьох загиблих героїв-волинян вшанували у Луцьку

25 Червня 2015 11:45
Хвилиною мовчання вшанували трьох загиблих волинян депутати обласної ради з нагоди 19-ої річниці Конституції України. Шану віддали у сесійні залі обласної ради під час урочистих зборів.

Голова обласної ради Валентин Вітер звернувся до всіх із вітанням «Слава Україні!», на що присутні в залі відповіли: «Героям слава!».

«У неділю Україна відзначатиме одне з найбільший свят – День конституції. Ми не планували урочисті заходи у зв’язку з подіями в країні, тому вирішили провести урочисті збори. Прошу всіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання загиблих воїнів волинян у міжсесійний період.

Це Олександр Грушевий, Андрій Кравчук та Вадим Сак. Ми поділяємо горе рідних і їх втрати. Герої не вмирають! Хай Господь упокоїть душі хлопців», – сказав Вітер.

Після хвилини мовчання ліцеїсти поклали квіти до стели «Героїв Небесної Сотні», алеї почесних поховань у селі Гаразджа та до Могили Василя Мойсея.

Потому Волинський хор заспівав Гімн України. З трибуни посадовці різних рівнів зверталися до присутніх з вітальним словом.



Нагадаємо, що 22 травня визначили Днем вшанування пам'яті лучан, які загинули під час АТО на сході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Угу Показати IP 25 Червня 2015 22:36
А почему в белорусских народных костюмах господа украинцы у тетки стоят?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus