USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ці вуса звели з розуму не одну Марину». У Луцьку на підтримку ЗСУ виступив Павло Зібров. Фоторепортаж

8 Грудня 2023 11:29
Найвідоміші вуса України, народний артист України Павло Зібров виступив в обласному центрі Волині. Співак влаштував танці та співи у Show Basilic, допомігши зібрати кошти на Збройні сили України. Особлива ж увага дісталася Олександрам і Маринам, яким Павло Зібров присвятив однойменні пісні.

«Ці вуса звели з розуму не одну Марину», – анонсували у залі вихід артиста на сцену.

Павло Зібров зайшов одразу з козиря, як він сам неодноразово говорив протягом вечора, «кормящої пісні». «Я і друзів розумів, і ворогів не вмів прощати», – заспівав Павло Зібров дещо змінену версію своєї найвідомішої пісні «Хрещатик», зважаючи на події в країні. А замість киян та киянок він звернувся до лучан та лучанок.
«Сьогодні ми зробимо невеличку забаву, відпочинемо, поспіваємо, потанцюємо, подонатимо, тобто все по-людськи, як в Україні. Ми живемо в принципі непогано, захід України особливо, тут не чути вибухів. Дай Боже, що наша Україна жила мирно. Давайте ми подякуємо Збройним силам України. А ви роздивитеся той Зібров, чи не той, чи в нього перука, чи справжні вуса», – закликав Павло Зібров.
Співак багато розповідав про свої пісні, зокрема, що багато з них він написав з поетом Юрієм Рибчинським, на піснях якого виросло три покоління.

«Така духмяна, світла ніч», «Душі криниця», «Перше кохання» – такі пісні про Україну, батьків та кохання звучали від Павла Зіброва у ліричному блоці.

А далі він влаштував танці з групою підтримки, яка зібралася поблизу сцени. Лучани відривалися під «Викраду» та «Купайтесь в щасті».
Поки ж Павло Миколайович відпочивав, на сцені з’явився Назар Пащук, який розповів про участь лігосмішної команди Замок Любарта та Вар’ятів у «ППО шоу». Гумористи часто допомагають Збройним силам України. Тому він влаштував аукціон на підтримку сил ППО, на якому вторгував за лоти близько десяти тисяч гривень.
Павло Зібров повернувся на сцену з танцювального треку «Мертві бджоли не гудуть», запрем’єрив трек «Олександра» та виконав легендарну «Марину». До слова, Олександри та Марини приєдналися до співака на сцені під час виконання цих пісень.
Невдовзі пішла важка музична артилерія з пісень «Вуса-Бренд», «День народження» та пісенного гімну України «Червона рута». Лучанки танцювали і на сцені, і влаштували хоровод з Павлом Зібровим у залі.
Останньою піснею в рамках концерту стала танцювальна версія «Хрещатика», яку Павло Зібров записав спільно з гуртом KOLABA.
Насамкінець артист розповів лучанам, що його сім’я опікується жінкою з трьома дітьми з Запорізької області, в якої розбомбили хату та вбили чоловіка. Тому він запропонував слухачам зробити з ним фото, смикнути його за вуса та вкинути у скриньку символічну суму на допомогу постраждалій сім’ї.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 8 Грудня 2023 13:02
Польська колєйка, лова-лова. Візьміть у президенти Павла Зіброва
Павло Показати IP 8 Грудня 2023 13:28
треш, просто треш.
Ветдохтор Показати IP 8 Грудня 2023 17:04
Які вуса - така й Марина ! А вуса, як хвіст у лиса Микити, фарбовані - перефарбовані десятки разів !
Анонім Показати IP 9 Грудня 2023 16:35
В країні війна, а їм весело!
Дід Мороз Показати IP 9 Грудня 2023 16:57
Для мене він кугут чи циган... Дати зброю і у пекло... На фронт цього фарбованого лиса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus