USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Цукерберг визнав помилку Facebook, яка спричинила витік даних 50 млн користувачів

22 Березня 2018 10:27
Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг визнав, що компанія Cambridge Analytica, яка працювала над кампанією президентства Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа, виявила вразливість у захисті соцмережі і некоректно скористалася особистими даними користувачів. Про це він розповів в інтерв'ю CNN, повідомляє newsone.ua.

Цукерберг заявив, що з самого початку особисті дані використовувалися невідомим дослідником для академічних цілей, при цьому дотримувались всі встановлені правила конфіденційності. Потім дані були передані стороннім компаніям, включаючи Cambridge Analytica.

Засновник соцмережі відзначив, що Facebook перегляне стосунки із сторонніми розробниками, а також запропонує користувачам соціальної мережі видалити всі сторонні додатки.

Цукерберг підкреслив, що головні кроки для того, щоб не відбулися великі витоки, були вжиті компанією кілька років тому.

Як відомо, через ці скандали акції компанії Facebook скоротилися на вісім процентів на тлі скандалу навколо британської компанії Cambridge Analytica, яка використовувала у своїх цілях особисту інформацію більше 50 мільйонів користувачів соціальної мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus