USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Ти попав», ‒ Клімчук до Колісника. ФОТО

6 Лютого 2012 15:26
Службовцям Ківерцівської РДА представили новопризначеного голову Зіновія Колісника.
Відбулося це за участі обласної та районної влади 6 лютого у приміщенні РДА.
Колективам Ківерцівських районних ради та держадміністрації, а також представникам контролюючих органів урочисто представив голову РДА Зіновія Колісника голова ОДА Борис Клімчук. Він зачитав указ Президента України, відповідно до якого син головного лісівника Волині віднині очолює виконавчу гілку влади в Ківерцівському районі.


Губернатор зауважив, що новопризначений керівник опікуватиметься життям не лише одного з найбільших районів області, а й такого, де рівень стандартів управлінських рішень ‒ один із найвищих. «Планка попереднім керівником піднята високо. Тому працювати буде непросто. Тим більше, що вчитися немає часу», ‒ сказав голова ОДА.

Борис Клімчук відзначив налагоджену співпрацю поміж районними радою та адміністрацією й зауважив, що зацікавлений у ній після призначення нового голови РДА, адже це нібито лише сприяє розвитку Ківерцівського району.

«Крім морально-вольових якостей, потрібен хист дипломата. Адже кожен депутат місцевої ради – це особистість, їх обирали люди. Законодавець «нарізав» певний об’єм повноважень на представницькі органи влади, а що стосується рад базового рівня, від Ківерцівської до Олицької, тут суцільні повноваження», ‒ зазначив він і продовжив: «Якщо питання готувати, нарізати їх собі, маючи на увазі цей рік, наступний, 2014, бо ж, я так розумію, на довгу дистанцію Зіновій Богданович заряджений – не на стометрівку. В нас стометрівки бігали люди. Так, пробіжить сто метрів – видохся – вже його немає. Нам спринтери не потрібні, нам потрібні стаєри і марафонці. Це досвід, який буде набуватися, шишки, які будуть набиватися».

«Я тобі кажу: «Ти попав. Постійно на виду в людей, а людський осуд – той мінімальний податок, який платить кожен з нас за те, що ми в телевізорі, на газетних шпальтах, в розмовах. І ти, Зіновію Богдановичу, його починаєш платити з сьогоднішнього дня», ‒ застеріг новопризначеного чиновника Клімчук.
«Відразу прошу і попереджаю – за цифрами мають бути люди. Насамперед, живі люди. Той, хто на себе заробляє, можливо, і не потребуватиме допомоги держави, хай собі заробляє, головне, йому не заважати. Є й ті, кому прийдеться допомагати – це люди: пенсіонери, інваліди, соціально незахищені. Це – зона пильної уваги голови РДА», ‒ резюмував очільник Волинської ОДА.

Свій виступ губернатор завершив тим, що обійняв колишнього голову Ківерцівської РДА Леонтія Кричкевича. Присутні у залі аплодували екс-керівникові стоячи, а сам він не стримав сліз.


Леонтій Кричкевич також подякував усім колишнім підлеглим, депутатам рад усіх рівнів, а також місцевим журналістам, духовенству, представникам громадських організацій ‒ усім, з ким довелося співпрацювати. Він також зауважив: «5,5 років, які я відпрацював у Ківерцівському районі – це одні з найкращих років мого життя». Кричкевич пригадав, як 2001 року погоджував кандидатуру Зіновія Колісника на посаду директора Маневицького держлісгоспу, тож знає свого наступника давно. «Молодість – це його перевага», ‒ зауважив про нового голову РДА Кричкевич.

За злагоджену співпрацю та забезпечення розвитку району Кричкевичу подякував голова Ківерцівської районної ради Михайло Марчук. А також вручив йому Почесну грамоту райради і портрет з бурштину.

Новопризначеному голові РДА Михайло Марчук побажав втримувати позиції, які наразі має район, і намагатися підвищувати рівень розвитку. Голова райради також додав, що досягти хороших показників можна лише за умови співпраці усіх гілок влади району й за підтримки обласної влади.

Тим часом Зіновій Колісник у коментарі «ВН» розповів, що у кадровій політиці буде консервативним, а також має намір надалі посилено розвивати у районі сільське господарство і лісове виробництво.

«Треба довести, що й молодь вміє працювати, й відповідально ставитися до роботи, яку доручили. Я перший раз в Ківерцівській РДА, ще, по суті, нікого не знаю. Насамперед, буду знайомитися з районом, хоч він для мене не новий, але треба ознайомитися з апаратом, сільськими радами, з людьми і працювати», ‒ зауважив Колісник.
Він також розповів, що про своє призначення з батьком, Богданом Колісником (начальник управління лісового й мисливського господарства в області, – «ВН») не радився, а просто прийняв пропозицію губернатора.
«Вийшло так, що викликали і сказали – треба працювати. Треба, і все. Я працював до цього директором держлісгоспу 10 років, то для мене ця галузь теж не нова. Працював декілька місяців першим заступником голови РДА у Володимир-Волинському районі. Тож ази державного управління засвоїв там. А так, Борис Петрович (Клімчук, – «ВН») сказав: треба працювати, бо Леонтій Дмитрович іде на підвищення», ‒ пояснив новопризначений голова РДА.
Щодо кадрової політики, то, на думку Колісника, вона має бути зваженою. «Наразі, як я бачу, апарати адміністрації вже так оптимізовані, що вже далі нікуди оптимізувати, але буде видно. Є молодь і люди з досвідом. Молодь треба, щоб трохи активізувати більш поважних, а загалом треба один одному допомагати працювати», ‒ зауважив посадовець.
Леонтій Кричкевич, планується, очолить обласний осередок Державної сільськогосподарської інспекції. З його слів, наразі мова про те, що до її складу увійде 5 інспекцій – так звані: насіннєва, хлібна, земельна, заготівлі та якості, а також держсільтехнагляд. «Якщо я там пройду, то очолю. В мене ж вже вік…», ‒ прокоментував можливе призначення Кричкевич.
«Я попросив Леонтія Кричкевича очолити цю службу, враховуючи його великий досвід, сиве волосся і бездоганний послужний список», ‒ зауважив Борис Клімчук.
За словами губернатора, саме це стало причиною звільнення Кричкевича з посади голови Ківерцівської РДА, яку, нагадаємо, очолив Зіновій Колісник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Працівник АПУ Показати IP 6 Лютого 2012 16:10
Коли Клімчук Б.П. зачитував Указ Президента України, то новий голова райдержадміністрації, якби він був відповідальною та розумною людиною, слухав би Указ про своє призначення СТОЯЧИ. Так починається "біографія"...
Лю до Працівник АПУ Показати IP 6 Лютого 2012 16:33
Я б теж не вставала, якби при мені зачитували указ яника. Хто він мені такий. Вставати я зобов"язана, і роблю це - під час виконання державного гімну України.
Андрєй до Лю Показати IP 6 Лютого 2012 16:57
Вставати потрібно із ввічливості і поваги,інакше кажучи простих правил етики.Поважаєш чи не поважаєш Президента це твої проблеми,но елементарну повагу і вид культурної людини треба дотримуватись.
йолка до Андрєй Показати IP 7 Лютого 2012 08:54
при чому тут повага? за посаду чесно заплачено. товар-деньгі. а ви про якусь повагу.
Михайло Шелеп Показати IP 6 Лютого 2012 16:30
До чого це "розводілово"? Звільнити Кричкевича, щоб дати йому іншу посаду!!! Хто в це повірить? Просто вибори наближаються і в такому "бютівському" районі потрібен більш різкий керівник, який за командою буде робити все що скажуть...
Василь до Михайло Шелеп Показати IP 6 Лютого 2012 16:44
Згідний на 100%, що вже починають "мутити". В Рожинську РДА Масалова (брата обласного зас. прокурора), тут "синульку папіка".
випадковий Показати IP 6 Лютого 2012 16:41
Бажаю успіхів новому голові Ківерцівської РДА,та працівникам МВС,того ж району,хай не забувають ,що в голови на них око пристрелене.
маневичі Показати IP 6 Лютого 2012 16:49
татові велике спасибі за сина ха!
Працівник АПУ - для Лю Показати IP 6 Лютого 2012 17:25
Ви, мабуть, дуже любите багато часу в ліжку проводити, що встаєте лише коли Гімн грає...
ТАК Показати IP 6 Лютого 2012 18:03
Слова губернатора "Ти попав...." - можуть бути пророчими.Не завжди для сина "добре" там, де було б "добре" татусю...
Zavtramen Показати IP 6 Лютого 2012 18:36
o tempora, o mores! блюю и плачу!.......)))))
Хатуль Мадан Показати IP 6 Лютого 2012 19:40
Морди такі, що в телевізор не влізуть. Цікаво, скільки безневинно зрізаних дерев довелося продати, поки Колісник-папа назбирав бабла синочку на купівлю посади?
Senator Показати IP 6 Лютого 2012 21:54
Губернатор викликав і сказав: "треба працювати!". Мене б отак викликав.
Папік Показати IP 6 Лютого 2012 22:37
Він також розповів, що про своє призначення з батьком, Богданом Колісником (начальник управління лісового й мисливського господарства в області, – «ВН») не радився, а просто прийняв пропозицію губернатора. Синку, а хто б ти був без папіка?
игор Показати IP 7 Лютого 2012 00:17
а на рахунок ХАРЬ цілковита згода)))
Дружок по стрільбі в Оконську Показати IP 7 Лютого 2012 10:43
Гордний папін синочок не звик вставати перед шапкокрадом. Молодець! Шапкокрад - далеко у Києві, а ти, Зіновій, - тут. Отож, керуй і не звертай на нього увагу.
Прокурор Показати IP 7 Лютого 2012 10:48
Такої кадрової пустоти, яка нині свідомо створена корупціонерами в Рожищах і Ківерцях, ЩЕ НЕ БУЛО !
Лісник Показати IP 7 Лютого 2012 12:50
...і безневинно зрізаних дерев продав і безневинних людей посадив, які за нього з ... мотають срок, коли ті бухають по кабакам. Ганьба!!!
Zavtramen до Лісник Показати IP 7 Лютого 2012 13:39
сколько верёвке не виться.....)))
"Хорошим" людям - "хороші" дошки Показати IP 7 Лютого 2012 15:15
Погоджуюсь з Zavtramenом. Колись моя бабця говорила: погана гискра поле спалить і, сама згине...
А чи не той це фулюган Зіновій? Показати IP 7 Лютого 2012 15:30
Хулігани побили правоохоронця, нанісши при цьому невідомим поки що предметом колото-різану рану у ногу Аби захистити колегу, міліціонер Сергій Макарчук змушений був застосувати табельну вогнепальну зброю, вистріливши у нападників. У результаті Зіновій Колісник отримав наскрізне поранення ноги. Тільки після цього компанія утихомирилася. Обидва поранені — і Зіновій Колісник, і Ігор Ісаков — були госпіталізован
ОчевідеЦ!!! до А чи не той це фулюган Зіновій? Показати IP 20 Лютого 2012 16:40
Ментяра сам наривався, як і всі менти!!! сНАЧАЛО НАМУР_чать потім по пяні шей пальнуть разок. А потім хулігани підняли руку на правоохоронця. А правоохоронець єлі ликом вяже і шей стволом паляє!!! Цікаво де справедливість!!! Таких МЕНТІВ ТРЕБА відстрелювати як скажених псів!!!
560 Показати IP 7 Лютого 2012 16:06
ФАЙНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ КІВЕРЦІВСЬКИЙ РАЙОН ЦЕ ЛІС
Руслана Показати IP 7 Лютого 2012 19:47
"Присутні у залі аплодували колишньому керівникові стоячі, а сам він не стримав сліз..." ридма-ридав, ще потрібно було дописати.Бредня повна....Журналісти, ви що, впали звідкість...таку фігню писати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus