USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимчасовий міст між Луцьком та Львовом: як їздять автобуси

10 Серпня 2021 10:11
На дорозі Львів-Луцьк завершили роботи із влаштування тимчасового мосту через річку Західний Буг біля села Гайок.

Водій автобуса Микола Панащук розповів Суспільному, що їхатиме через тимчасовий міст, об’їжджати його не буде.

Водій рейсового автобуса Микола Панащук їздить за маршрутом Луцьк-Буковель. На цій ділянці дороги новозбудований тимчасовий міст через річку Західний Буг. Водій каже: нині їхатиме не в об’їзд, а за старим маршрутом – через міст у селі Гайок. Розповідає: «Міст зробили нормально, стоїть світлофор. Нормально їхати, встигаю за графіком».

Щодня у Львівську область з Луцької автостанції відправляється 10-12 рейсів, розповів диспетчер Луцької автостанції № 1 Віталій Бондарчук. Додає: жодної офіційної інформації ні про закриття руху по мосту через Західний Буг, ні про можливість їздити тимчасовим мостом на автостанції не отримували.

Віталій Бондарчук розповідає, що про розклад руху за новим маршрутом мало б повідомляти управління автомобільних доріг у Львівській та Волинській областях, проте автостанцію не повідомили. Каже: «Офіційного повідомлення від управління інфраструктури не надходило».

Нагадаємо, ввечері 3 травня на Львівщині обвалився міст через річку Західний Буг. Це частина дороги Львів – Луцьк. Внаслідок обвалу мосту ніхто не травмувався.

Через обвал мосту поблизу села Гайок частина дороги Львів – Луцьк заблокована, рейсові автобуси, які прямували з Луцька на Львівщину, змінили маршрути.

Будувати тимчасовий міст у селі Гайок, що на ділянці дороги «Львів-Луцьк», розпочали на початку липня.

7 серпня на дорозі «Львів-Луцьк» завершили роботи із влаштування тимчасового мосту через річку Західний Буг біля села Гайок. Там відновили рух транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus