USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тимощук: французи користувалися простими помилками

16 Червня 2012 12:31
Півзахисник збірної України, наш краянин, Анатолій Тимощук розповів про поразку Україну від Франції. Зокрема, запевнив, що перемогти англійців складно, але можна.

Про це повідомив Чемпіонат.com.

- Анатолій, чого саме не вистачило збірній Україні, щоб на рівних протистояти французам?

- Я думаю, потрібно грати більш сконцентровано, усвідомлено проти такої команди, як збірна Франції. У них багато хороших, технічних, швидких гравців. Треба було постаратися закрити всі зони, але французи скористалися тими моментами, які ми фактично самі собі створили.

- Проте досить довго рахунок був рівним, і гра могла повернутися в будь-яку сторону.

- У першому таймі здорово зіграв наш воротар, але після перерви помилки, які ми допустили, привели до двох пропущених м'ячів. Звичайно, прикро програвати, але відступати нам нікуди.

- Маєте на увазі результат другої зустрічі в групі?

- Так, якщо англійці виграють (бесіда йшла за рахунку 1:0 на користь «трьох левів»), нам потрібна буде тільки перемога. Тільки такий результат дозволить виконати завдання і вийти в наступний раунд.

- Після зливи не змінилася установка тренера? Все-таки поле стало мокрим, що мало свій результат.

- Ні, установка не змінилася. Ми почали досить непогано, ніщо не віщувало, що французи будуть так багато моментів створювати. Ми постаралися трохи розім'ятися під час дощу, щоб не виходити з холодними м'язами.

- За рахунок чого ж настільки гостро стали атакувати триколірні?

- В окремих епізодах індивідуальна майстерність французів і їх швидкість дозволяли їм створювати моменти біля наших воріт. У той же час після двох пропущених м'ячів і через ще приблизно п'ять хвилин, коли вони придавили нас, ми стали добре виходити з оборони, у нас виникали можливості для контратак. Думаю, потрібно було хоча б одним з цих епізодів скористатися, тоді гра могла піти по-іншому, оскільки французи вже трохи підсіли, втомилися, почали робити заміни, щоб хоч якось освіжити гру. Але нам не вдалося забити, на жаль.

- У той же час здалося, що після двох пропущених голів командна гра стала гірше вдаватися, всі стали грати переважно на себе.

- Я б так не сказав. Просто потрібно більш агресивно, холоднокровно зустрічати гравців суперника. Зараз футбол динамічний, так що без відбору, виграних єдиноборств в матчі важко перемогти. Таких гравців, як Бензема, Насрі або Рібері, які створюють всю гостроту біля воріт, треба жорстко зустрічати, робити все можливе, щоб відбирати м'яч і намагатися на зустрічних курсах атакувати.
Сподіваюся, такою ж буде підтримка і в матчі з англійцями. Нам треба перемагати, що буде складно, але все-таки можливо.

- Олег Блохін після матчу сказав, що деякі гравці після перемоги над шведами думками були вже в чвертьфіналі.

- Я не думаю, навряд чи була така ситуація. Може, спокійніше себе відчули після першого матчу. Але головне, Франція - команда хорошого рівня, яка показала змістовний футбол. Ми програли і повинні зробити висновки, підготуватися до зустрічі з англійцями. Прикро після такого старту з трьома очками і першим місцем в групі опинитися в такій ситуації. Але нічого ще не втрачено.

- Як вам підтримка переповненій «Донбас Арени»?

- Гарна атмосфера. Спасибі уболівальникам, що підтримували нас. Сподіваюся, такою ж буде підтримка і в матчі з англійцями. Нам треба перемагати, що буде складно, але все-таки можливо. Потрібно зіграти в свій футбол і не допускати простих помилок, якими наразі користувалися французи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Fan-fan Показати IP 16 Червня 2012 13:18
А хто ті помилки робив а Толян???!!!
Лучанка до Fan-fan Показати IP 16 Червня 2012 15:50
100%! Сам і помилявся ж!
ісса ндойє Показати IP 16 Червня 2012 16:28
Fan-fan - мудак, Тимощук грав добре, Ярмоленко та коноплянка - непотриби ...
Fan-fan до ісса ндойє Показати IP 17 Червня 2012 13:05
Модератори! А такі висловлювання дозволені?! ісса ндойє! Всі знають де зараз цей "гравець" - туди і тобі дорога!
Дерек Чісора Показати IP 16 Червня 2012 19:46
Він робив помилки тому що він грав! Ну не його робота за Рібері ганятись...а фланги що робили, а захист?
горбунков Показати IP 16 Червня 2012 22:15
це не толян а прокопенко.з газ-мяс.
КлишоногійТолеГ Показати IP 16 Червня 2012 22:38
Тимощука после 1 матча со шведами, реально нужно было оставить на скамейке запасных и не выпускать на поле - реально - дыра в обороне и 2 пропущенных гола от французов..... - однозначно - лишний игрок на поле. Коноплянка - зе Бест!!!!
Панночка до КлишоногійТолеГ Показати IP 17 Червня 2012 12:44
Підписуюся під кожним Вашим словом, а ще додам,що він своє вже відіграв, нехай надалі грає в Росії...
33квартал до КлишоногійТолеГ Показати IP 17 Червня 2012 17:13
Согласен с некоторыми коментариями,Тимоха самая неудачная покупка Баерн Мюнхен,а поповоду игры сборной..так там просто ошибка на ошибке.То что у шведов выиграли,так это просто повезло,считаю так.
Степан Показати IP 17 Червня 2012 17:22
Тимощук козел перший гол з французами на твоій совісті.А ти когось виниш.Без тебе з ангоійцями ми виграем.
Вольдемар Показати IP 18 Червня 2012 08:19
Тимоха ніякий. І перший гол його.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus