USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко призначила довірених «зірок»

17 Листопада 2009 17:48

Довіреними особами кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко у територіальних виборчих округах стали зірки шоу-бізнесу – інформують «Волинські новини».
Як передає УНІАН, ЦВК оприлюднила на офіційному сайті зареєстрованих довірених осіб Юлія Тимошенко.
Зокрема, ними стали: Наталія Могилевська (АР Крим), Олексій Потапенко (Потап) та Анастасія Каменських (Дніпропетровська область), Руслана Лижичко (Львівська область), Тіна Кароль (Херсонська область), Кароліна КУЄК (Ані Лорак; Чернівецька область), Ніна Матвієнко та Ада Роговцева (м. Київ), Павло Зібров (Київська область), Ірина Білик (Одеська область).
Як повідомляв УНІАН, раніше ЦВК зареєструвала довіреними особами Юлії Тимошенко в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі першого Президента України Леоніда Кравчука та президента Національної академії наук України Бориса Патона.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юка Показати IP 17 Листопада 2009 21:52
а як же інші, які так вправно за неї виспівують, подорожуючи по українським містам? і куди Пономарьова приткнуть?
seal Показати IP 17 Листопада 2009 22:28
Ну це вже перебор. Черговий PR-хід. Адже довірені особи не тільки фейсом повинні торгувати, а й питання якісь вирішувати, ділові зустрічі проводити і т.д. Уявляю, як,наприклад, Ірина Білик чи Тіна Кароль (нічого не маю проти них як співачок) проводять зустрічі у трудових колективах і агітують за Юлію Володимирівну. А Могилевська, яка на минулих президентських виборах відкрито підтримувала Януковича, зараз в Криму буде солодко співати дифирамби Тимошенко? Клас! Супер!! По-моєму, БЮТівські політтехнологи щось перемудрили. Хоча.... час покаже.
читач Показати IP 17 Листопада 2009 22:35
КУЄК - це абревіатура? ))
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 11:12
to seal - та там все продумано як шахах до останнього ходу. Мені прикро, що наші зірки "повелись" на таку лажу. "Імідж ніщо? Спарага все?" Так виходить?
karina Показати IP 18 Листопада 2009 16:47
А чому б і ні. Вони що не такі ж люди як кожен з нас. Чи по-вашому якщо вони «зірки» то їм не можна доручати серйозну роботу. Практично кожен з них крім того, що співає, ще додатково має свій бізнес. Тому я вважаю, що вони прекрасно справляться з обв’язками довірених осіб територіальних виборчих округів. Так що молодець Тимошенко, що повірила в них, довіривши їм таку важливу роботу. А їх популярність їм тільки допоможе.
seal Показати IP 19 Листопада 2009 15:52
to karina. Ну не треба естрадним зіркам лізти у велику політику. Підтримати кандидата концертами це одне, а бути довіреною особою зовсім інше. Ну не виходить політиків з наших зірок. Адже та ж Руслана уже була народним депутатом і що? А який міністр культури вийшов з Білозір ми теж спостерігали. Та й Славко Вакарчук з депутатами теж розпрощався. Ну не їхнє це. Створювати хіти - так, займатись бізнесом - нічого не маю проти. А от політики з них, як правило, ніякі. Як говориться - Кесарю кесареве.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus