USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Тищенко може стати головою КМДА, якщо допоможе зібрати голоси за закон про столицю

23 Листопада 2021 18:17
Повідомлення про плани щодо призначення Миколи Тищенка головою КМДА спочатку багато хто сприйняв як тролінг Зеленського, який запустив Береза. Або навіть як інформаційний вкид від Кличка, щоб дискредитувати законопроект про столицю.

Проте депутати від «Слуги народу» розповіли «Страні», що такий план справді є.

«Це для всіх шок, але Тищенка справді можуть призначити головою КМДА, якщо проголосують за закон про столицю, за яким поділять посаду голови КМДА та мера. У цьому законі, власне, вся справа. Голосів під нього нема. І Офіс президента їх зібрати не може поки що. І тут Тищенко зголосився взяти на себе завдання зі збору голосів в обмін на призначення головою КМДА. І якщо так станеться, то це, звісно, ​​буде унікальний тандем з управління містом – мер Кличко та голова КМДА Тищенко. Гумористичні шоу, включаючи «Квартал», конкуренції не витримають», – каже один із нардепів від «Слуги народу».

Сам Микола Тищенко не підтвердив, але і не спростував цю інформацію.

«Навколо мого імені завжди ходило багато чуток і тут нічого такого дивного немає. Я довгий час працював на телебаченні. Відповім просто. Давайте дочекаємося голосування згідно із законом про столицю і ви все самі дізнаєтесь», – заявив Тищенко.

Також Тищенко відповів на запитання, чи він готовий до такої посади.

За його словами, досвіду в нього достатньо.

«Знання у мене є, політичний напрямок я знаю. Ми йдемо разом із президентом, будуємо країну для багатих, сильних, розумних та красивих українців. Для нас головне, щоб в Україні всі жили однаково, всі жили багато», – стверджує нардеп.

Якщо Тищенка призначать головою КМДА, це буде цирк гірший, ніж за часів «Льоні Космосу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Євросоюз Показати IP 23 Листопада 2021 18:48
Господи, за які гріхи, і як довго Ти каратимеш цей народ?!
Анонім Показати IP 23 Листопада 2021 19:14
Коля Оболонський піднявся...
Талант не закопаєш ! Показати IP 23 Листопада 2021 20:19
А шо ! Коля тверк с&акою крутив з вікна автомобіля, а тепер буде с&акою крутити з вікна на сьомому поверсі міської ради міської ради на Хрещатику ! Шоби було видно аж на Банкову ! Як не як - треба, шоби чим більше людей бачили спражні діла зеленої д&пи !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus