USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тисяча водіїв уже скористалася єЧергою на «Ягодині»

4 Листопада 2022 17:01
Старт тестування сайту єЧерги на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» відбувся у понеділок, 31 жовтня. За 4 дні понад 1000 водіїв вже ознайомилися із процедурою реєстрації в електронній черзі та висловили свої пропозиції, як краще налаштувати сервіс.

«Це важлива ініціатива, яка дозволить водіям взимку не стояти в живих чергах по декілька днів на узбіччі дороги. Реєструйся онлайн і чекай виклику на перетин кордону у комфортних умовах вдома з сім’єю або ж у готелі», – розповідає про переваги проекту Голова Укртрансбезпеки Євген Зборовський.

Він наголосив, що розробники проєкту «єЧерга» подбали про його повну прозорість для усіх зацікавлених сторін – на сайті можна спостерігати за рухом черги та контролювати своє переміщення у черзі.

Слідкувати за єЧергою можна за посиланням https://test-back.echerha.gov.ua/admin/queue/active

На сайті потрібно ввести логін і пароль.

Логін: [email protected]

Пароль: zacvci8Xz5EbfINy

Тестування системи буде тривати ще кілька тижнів і не впливатиме на розподіл місць у живій черзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus