USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поблизу Луцька чоловік вдарив 5-річного хлопчика: батьки вимагають покарання. Відео

12 Вересня 2019 17:26
Євген Васильєв та його дружина Зоя із села Боратин Луцького району хочуть добитися кримінальної відповідальності для чоловіка, який 25 серпня вдарив їх п’ятирічного сина Дмитра. У поліції, за словами батьків, не одразу хотіли приймати заяву, поки не з’явилося відео із камер спостереження, де чітко видно, як дорослий чоловік б’є дитину, йдеться у сюжеті Суспільного: Волинь.

Дмитрику нещодавно виповнилося 5. Чоловікові, який, зі слів батька дитини, його вдарив, – під п’ятдесят.

За словами Євгена Васильєва – у сина окрім синців лишилася і психологічна травма: «Він і зараз боїться, ховається від людей, боїться, що його наб’ють. До магазина сам не ходить».

Все відбулося 25 серпня у селі Боратин біля одного з місцевих магазинів. Тоді відбувався святковий фестиваль, розповідає мама хлопчика Зоя Михалик.

Каже, що поки розмовляла зі знайомою, малий побіг вибирати морозиво: «Я вибігла, то вже нікого тут не було. Я побігла викликати поліцію».

У поліції, за словами жінки, не одразу хотіли приймати заяву: «Вони сказали, що то побутова травма. Вони ж одразу не хотіли приймати, поки не побачили це відео (де чоловік б’є дитину, – ред). Побачили відео, сказали, що це кримінал».
«Cвята були. В понеділок вихідний. У вівторок зняли побої в дитячій обласній лікарні. В нього був синець та на щоці гулька», – розповів батько хлопчика.

Чоловіка, який вдарив сина, батьки знають. Кажуть, живе у сусідньому селі.

«У мене з ним немає ніяких стосунків. Я його знаю, звуть Володя, живе в селі Новостав. Щоб я забрав заяву – він пропонував гроші», – каже батько хлопчика Євген Васильєв.

Євген розповів, що справою про побиття його сина займаються слідчі Луцького районного відділення поліції: «Минуло 2 тижні, а з поліції ніхто нічого не говорить ще».

Разом з батьком журналісти навідалися до райвідділку, де зустрілися зі слідчим.

«Зареєстроване кримінальне провадження легкі тілесні ушкодження ст. 125 ч.1 ККУ. На даний момент слідством встановлено особу, яка спричинила тілесні ушкодження дитині. На даний момент проводиться судово-медична експертиза на визначення ступеня важкості тілесних ушкоджень. У нас є виписка із лікарні, де зафіксований факт побою. Орієнтовно тиждень, два і ця справа буде в суді. Це легкий злочин. Запобіжний захід не буде обиратися. Експертиза є, у нас є докази», – розповів слідчий Луцького районного відділення поліції Олександр Ванюрський.

Найважливішим доказом у суді, розповів Олександр Ванюрський, стане відео з камери спостереження.

«Це вже є ключовий доказ у кримінальному проваджені. Причому прямий. Надане відео було добровільно власниками магазину», – сказав Олександр Ванюрський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1111 Показати IP 12 Вересня 2019 17:44
Такі люди не повинні знаходитись серед нас,ізолювати,псих напевно??
Анонім Показати IP 12 Вересня 2019 18:49
зрозуміло, чого вдарив. може пащекував ? синця, до речі , не видно
Сергей до Анонім Показати IP 12 Вересня 2019 20:36
Він не мав права бити дитину, тепер буде відповідати по закону
Батько Показати IP 12 Вересня 2019 22:37
Я б тому "вчителю" так би втащив
Нато Показати IP 13 Вересня 2019 11:17
Дитину не потрібно було бити. Але видно, що малий пащекував. Батьки повинні не тільки позов подати, але й провести виховну роботу з дитиною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus