USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Брюсселі на вокзалі застрелили смертника

20 Червня 2017 23:21
Бельгійська поліція нейтралізувала людину, яка можливо була в поясі смертника на центральному вокзалі Брюсселя.

Про це повідомляє Spiegel, пише УНІАН.

Відзначається, що під час затримання можливого терориста стався вибух біля кас вокзалу. Він був невеликої потужності, потерпілих, за попередньою інформацією, немає.

Поліція Брюсселя у своєму Twitter написала, що на центральному вокзалі "стався інцидент за участю приватної особи".

Також у поліції заявили, що ситуація на вокзалі перебуває під контролем. У зв'язку з інцидентом поліція евакуювала людей з вокзалу та Центральної площі міста. Національна залізнична компанія Бельгії заявила про призупинення руху поїздів.

На центральних станціях міського метро також припинено рух. Потяги проїжджають їх без зупинки, повідомляє телеканал RTBF.

Також влада вирішила тимчасово зупинити рух наземного громадського транспорту в центрі, їх маршрути руху були переведені подалі від оточеної території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus