USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП. Оновлено

18 Квітня 2018 13:22
На півдні Польщі в районі міста Жори потрапив у ДТП пасажирський автобус з українськими номерами, який повертався з Праги.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на видання Dziennik Zachodni.

Зіткнення автобуса з причепом трактора сталося близько 6 ранку.

"Український автобус врізався у причіп сільськогосподарського трактора, якого не мало бути на автостраді" - повідомили в комендатурі поліції міста Катовіце.

За даними польських ЗМІ, ніхто не постраждав. В той же час портал dtp.kiev.ua повідомляє про вісім постраждалих.

В автобусі їхали українці, які поверталися з Праги. Видимість на автостраді ускладнював туман. Водій автобуса вдарився в один з причепів трактора.

Трактор, як з’ясувалося, перевозив циркових тварин. Його водій через туман не помітив відповідний знак і помилково виїхав на автостраду, однак повернути назад уже не зміг. Тварини в результаті ДТП не постраждали.

Для пасажирів з України був наданий новий автобус, який привіз їх до найближчого пункту обслуговування подорожуючих. Автострада, на якій сталася ДТП, була заблокована, в обидва боки утворилися великі затори.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus