USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Чорному морі - спільні навчання військових США та України

2 Червня 2015 13:44
У Чорному морі розпочалися спільні навчання команди есмінця США та українських ВМС. Про це інформують наші столичні колеги з ТСН.

Навчання мають переконати сили НАТО працювати над морською безпекою України. Українські ВМС вчаться у американських військових Американський есмінець типу "Арлі Берк" USS Ross (DDG-71) розпочав 1 червня дводенні морські навчання спільно із українським фрегатом "Гетьман Сагайдачний". Місія спільних навчань полягає у тому, аби переконати об'єднані сили НАТО та американських регіональних партнерів працювати разом із США заради контролю за морською безпекою та стабільністю регіону, йдеться на офіційному сайті ВМС США.

"Спільне навчання із ВМС України дозволить нам збільшити наші спільні можливості та нашу сумісність. Як завжди, їхня робота була дуже професійною, а співпраця з ними сьогодні робить наші відносини сильнішими", - пояснив командуючий офіцер есмінця Тед Горман.

Навчання у міжнародних водах складаються з тактичного маневрування, трансферу пасажирів та імітації оборони під час нападу винищувачів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus