USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Давосі обговорять «хворобу Х», яка може у 20 разів перевершити COVID за смертністю

15 Січня 2024 13:45
На Всесвітньому економічному форумі в Давосі у Швейцарії планується обговорення можливої пандемії внаслідок «хвороби Х», яка, за прогнозами, може мати в 20 разів більше смертельних випадків, ніж COVID-19.

Про це інформує пресслужба Всесвітнього економічного форуму, посилаючись на попередження Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Обговорення планується на дискусійній панелі, яка відбудеться 17 січня, і в якій візьмуть участь провідні фахівці, як-то генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреїсус, керівник Центру здоров’я та охорони здоров’я Шям Бішен, а також представники від інших визначних організацій та компаній.

Термін «хвороба Х» використовується як гіпотетична назва невідомого патогена, який може призвести до епідемії чи пандемії, а «Х» вказує на «несподіваність», за словами голови Національного інституту алергії та інфекційних захворювань США Ентоні Фаучі.

ВООЗ попередила, що «хвороба Х» може бути у 20 разів смертоноснішою за COVID-19.

Раніше організатори Всесвітнього економічного форуму в Давосі заявили про особисту участь Президента України Володимира Зеленського в одному із заходів 16 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Січня 2024 15:01
Ці тварюки вже зробили новий вірус та попереджають що випустять.
Здоровий глузд до Анонім Показати IP 15 Січня 2024 15:39
Товарісч "Анонім" - це як розуміти ? Хто "ці тварюки" ? Цю методичку ФСБ сьогоді поширили рос.телеграм-канали про те, що "биолаборатории в Европе работают над созданием новых видов биологического оружия направленного действия ". СБУ ще до вас не заходило в гості ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus