USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Дерно встановили зупинку з логотипом села

24 Червня 2017 21:25
Сільський голова Дерно просуває нове брендоване волинське лого.

У селі Дерно Ківерцівського району встановили нову зупинку з брендовим логотипом «Дерно унікальне». Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє користувач Стас Ольшевський.

Лого «Дерно унікальне» створили за мотивами нового туристичного логотипу «Волинь унікальна». Автором став сільський голова Дерно Олександр Гуч, пише Район.Ківерці.

«Ідея виникла ще взимку, коли я був на навчанні, бо я по сумісництву ще й студент. Познайомився з чоловіком, який є власником фірми "Земельний капітал". Він і погодився сконструювати зупинку. Я сам розробив креслення для неї. А втілили його в життя хлопці з села Гор’янівка, що під Оликою. Вони вирізали, збирали докупи і зварювали зупинку», - ділиться деталями Олександр Гуч.

Ідею ж з логотипом сільському голові подав Стас Ольшевський. Як зазначив Олександр Гуч, за задумкою має бути три елементи: дзеркало, скло з логотипом та дошка оголошень.

«Я втішений, що є автором зупинки. Продумав її так, щоб по затратах вийшло небагато. Зупинку поставили ми після Великодня, а скло з логотипом вставили кілька днів тому. Трошки поспішили висвітлювати це в мережі, бо там ще мала бути дошка оголошень», - додає дернівський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
apis Показати IP 24 Червня 2017 22:09
Крутому селу-крутой бренд
51 омбр(розформ) Показати IP 24 Червня 2017 22:16
Хайно ми колоною будем їхати на ровенський полігон то попробує на прочность.
волиняни н Показати IP 25 Червня 2017 05:26
сільський горлова красава
Віра Показати IP 25 Червня 2017 23:14
Цікаво, в чому унікальне Дерно? В зупинці металевій?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus