USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У садочках Луцька хочуть регулярно перевіряти дитяче харчування

2 Червня 2017 10:26
У Луцькій міській раді пропонують створити робочу комісію, яка контролюватиме якість дитячого харчування. Окрім цього, додаткові перевірки пропонують проводити щокварталу.

Про це йшлося під час пленарного засідання 24-ої сесії Луцької міської ради 31-го травня.

Із відповідною ініціативою виступила Анна Мовяк, яка озвучила депутатський запит до виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

«У 2017 році були перевірки молочної продукції і із 40 зразків - 8 не відповідали передбаченим вимогам. Відповідно, дітям давали неякісні молочні продукти. Тому пропоную створити робочу комісію задля здійснення контролю за харчуванням в дошкільних навчальниз закладах міста. Окрім цього, вважаю за доцільне здійснювати відповідні перевірки щокварталу. Також прошу на це передбачити необхідні кошти з міського бюджету», - звернулася депутат.

Більшість присутніх у залі підтримали її інформаційний запит.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТЕНДЕРИ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ ПОТРІБНО ВІДМІНИТИ, - КОНСТАНКЕВИЧ

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко повідомила, що контроль за дитячим харчуванням вже підвищили.

«Ми оновили тендерний комітет, домовилися з фахівцями, які навчатимуть наших працівників, щоб в дошкільні заклади потрапляли лише якісні продукти. Окрім цього, згідно із документами, продукція може бути одна, а чи якісна вона насправді – питання інше. Тому ми підписали угоду з ветсанслужбою, аби вони робили перевірку кожного нового продукту, який нам поставлятимуть. Так ми убезпечимося від неякісного харчування», - пояснила посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 2 Червня 2017 10:49
Давно пора перевіряти постачальників. І з порушниками зразу ж розривати договора. Тоді можливо дітей хоч у садочках травити не будуть.
Катерина Показати IP 2 Червня 2017 11:08
Особливо садок 26, там жах що відбувається з харчуванням і не тільки...
Казки Показати IP 2 Червня 2017 12:52
Постає питання чого тоді якщо вийвили дану проблему ще до цього часу не розірвали угоди з постачальниками?І чого їх за це не покарали???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus