USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У драмтеатрі у Луцьку колядували з Тетяною Ціхоцькою

13 Січня 2019 22:22
Коляда була, є і буде в Україні: відчути неповторну атмосферу різдвяних традицій могли лучани під час «Коляди з Тетяною Ціхоцькою».

Різдвяна шоу-програма «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» відбулася 13 січня в облмуздрамтеатрі у Луцьку.

Глядачам нагадали, що немає нічого більш вічного, ніж українська пісня. Колядкам – більше кількох тисяч років, мелодія, яка лягла в основу «Щедрика», має три тисячі років. Над «Щедриком» Микола Леонтович працював протягом тридцяти років. Своєю чергою, над «Колядою з Тетяною Ціхоцькою» працюють вже впродовж 15 років і цього вечора вона відбувалася вп’ятнадцяте на луцькій сцені.

До програми увійшли виступи популярних волинських виконавців, а саме чоловічого квартету «Акорд», танцювальних колективів «Волинянка» та «Волиняночка», дитячого вокального ансамблю «Жайворонки». Глядачі мали можливість послухати колядок, щедрівок та різдвяних пісень, побачити веселі народні танці у виконанні юних танцюристів.

Несподіванкою став заклик Тетяни Ціхоцької до публіки виконати разом одну з колядок для всієї Волині та гостей нашого краю. «Нова радість стала» залунала багатоголоссям артистів та глядачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Січня 2019 00:55
Волинські новини, питання до вас, як до медійного агенства! Звідки така інформація, що "Щедрик" має 3000 років?))) Як і колядки взагалі?) Що ви пишете?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus