USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

У ДТП на Волині травмувалися двоє дорослих та дитина. Водія вирізали з авто

5 Січня 2023 15:22
Під час ДТП, що сталася за участю двох авто 5 січня біля села Всеволодівка Луцької громади, у потрощеному легковику затисло водія. Від удару автівки злетіли у кювет.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Як зазначили в ДСНС, водія легковика затисло внаслідок деформації кузова. Вогнеборці також провели заходи для недопущення горіння.

Травмованого водія передали медикам.

Як розповіла в коментарі Суспільному інспекторка сектору комунікації Нацполіції області Марина Балдич, на місці аварії працювали слідчі.

Загалом в аварії травмувалися троє людей. До лікарні також доставили дружину водія, якого визволили рятувальники і їхню дворічну дитину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 5 Січня 2023 15:49
і куди він поспішав?
Людина Показати IP 5 Січня 2023 19:39
А чому висновок що поспішав? На шляху як правило дтп на маленьких швидкостях!
Ага Показати IP 5 Січня 2023 20:03
А де другий учасник дтп? Ні інформації ні фото...
Анонім Показати IP 14 Квітня 2024 22:03
А другого учасника доставили до міської лікарні, зробили знімок ноги та голови та побачивши результати, відправили додому, на амбулаторне лікування! Як виявилося, він військовий, після поранення. У нозі встановлено дві пластини, оскільки немає 10 см кістки, а після ДТП повідходили штіфти і прийшлося видаляти пластину. А згодом оголосили підозру! Загалом, справа дуууже "цікава" ...
Анонім Показати IP 14 Квітня 2024 22:14
Якби не відволікався на розмову з дружиною та не старався обігнати вантажівку, яка їхала попереду, виїхавши на зустрічну, чим спричинив аварію, нічого не сталося б і ніхто не постраждав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus