USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ДТП на Волині загинув мотоцикліст

18 Січня 2014 16:38
У селищі Заболоття Ратнівського району трапилася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком, інформує «Волинь-нова».

Зі слів виконувача обов’язків інспектора з роботи з населенням та громадськими формуваннями райвідділу міліції Вадима Трофимука, вечірньої пори перехожий виявив край дороги тіло молодої людини і повідомив про це у міліцію та «швидку». Але допомога лікарів постраждалому вже не знадобилася - через численні травми чоловік помер на місці події.

Слідчо–оперативна група встановила особу загиблого. Це 24–річний житель села Тур Роман П. (як з’ясувалося, він їхав мотоциклом на залізничну станцію Заболоття зустрічати свою дружину–студентку, з якою недавно одружився). Згідно з попередніми даними, молодий чоловік не впорався з управлінням транспортного засобу і вдарився об паркан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus