USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Греції двох росіян засудили до 395 років в'язниці за перевезення мігрантів

30 Січня 2020 21:28
Суд грецького міста Каламата засудив двох росіян до 395 років в’язниці і штрафу в 6 млн євро за перевезення нелегальних мігрантів.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на в ТАСС.

Суд виніс обвинувальні вироки двом російським громадянам, які були затримані в червні минулого року за підозрою в незаконному перевезенні мігрантів в Греції.

У Греції дуже суворе законодавство до тих, хто перевозить нелегальних мігрантів. За першого мігранта перевізники засуджуються до 15 років тюремного ув’язнення, а за кожного наступного – до 7,5 років. В результаті часто терміни ув’язнення становлять десятки і навіть сотні років.

Представник посольства РФ в Греції заявив, що останнім часом почастішали випадки затримання російських моряків, які працювали за контрактом на іноземних судах. Найчастіше ті виправдовуються, що прямували на короткочасні заробітки на кораблі для туристів, але грецькі судові органи спираються на факти.

У 2019 році було затримано 12 росіян, які були в екіпажах суден.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus