USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Кам'янці-Подільському припинили співпрацю з ексдиректоркою луцької «Ласки» Даною Новарчук

29 Квітня 2021 19:53
Кам’янець-Подільський міський голова припинив співпрацю із колишньою директоркою КП «Ласка» Богданою Новарчук з Луцька, яка займається виловом безпритульних тварин.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

На адресу Луцького міського голови Ігоря Поліщука надійшов лист від Кам’янець-Подільського міського голови Михайла Посітка, у якому йдеться про припинення договірних відносин з ФОП Ткачук Б. Б. (Богданою Новарчук) та про те, що послуги за цим договором не надавались.

Нагадаємо, передувало цьому звернення Луцького міського голови Ігоря Поліщука до міських голів та голів ОТГ щодо припинення співпраці з вилову безпритульних тварин з підприємцем Богданою Ткачук, яка є засновником і керівником ГО «Порятунок чотирилапих».

Згідно з численними повідомленнями зоозахисників, які підтверджуються відповідними доказами, ФОП Ткачук Б.Б. відловлює безпритульних тварин у багатьох громадах на території України та привозить їх до Луцька.

Окрім цього, із початку діяльності ФОП Ткачук Б.Б. та ГО «Порятунок чотирилапих», зоозахисники чи не з усіх куточків України зафіксували жорстоке поводження з тваринами, їх утримання в антисанітарних умовах, надання неякісних медичних послуг, в т.ч. і стерилізаційних.

Перевозячи невакцинованих тварин з одного регіону в інший, без необхідного терміну карантинування (карантинний майданчик у ФОП Ткачук Б.Б. відсутній), підприємець створює загрозу розповсюдженню зоонозних хвороб, які є небезпечними як для життя тварин, так і для життя людей не лише на території Луцької міської територіальної громади, а й на територіях багатьох інших громад України.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що громадські організації, зареєстровані у квартирах екскерівниці КП «Ласка», звозять до Луцька безпритульних собак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 29 Квітня 2021 20:16
Не припинили, а не надавалися. Це суттєво, бо інші мери міст , які співпрацювали з Новарчук, навряд чи відмовляться від такого дієвого способу позбутися цуциків назавжди. А головний біль Луцька, то не їх проблеми . Потрібно створити такі умови, щоб ГО сама закрилась, хоча яка там ГО- просто бізнес,чистий надприбутковий бізнес.
Народна прокуратура Показати IP 29 Квітня 2021 20:41
Яка підприємлива активістка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus