USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ківерцях встановлять 56 контейнерів для роздільного збору сміття

26 Березня 2018 09:14
46 контейнерів для роздільного збору ПЕТ-пляшок та 10 для збору скла планують встановити у Ківерцях, йдеться у рішенні виконкому Ківерцівської міськради.

"З метою покращення санітарного стану міста Ківерці, впорядкування місць розташування контейнерних майданчиків для роздільного збору твердих побутових відходів на території міста, відповідно до пункту «е» статті 21 Закону України «Про відходи», керуючись пунктом 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив затвердити перелік місць розташування контейнерів для збору ПЕТ-пляшок та 10 контейнерів для збору скла на території міста Ківерці", - йдеться у тексті рішення.

Окрім того, забороняється перенесення контейнерів із місць їх розташування, визначених рішенням виконавчого комітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ківерцівське бляхопр Показати IP 26 Березня 2018 09:25
О, круто, буде що нищити і красти.
здравомислячий до Ківерцівське бляхопр Показати IP 27 Березня 2018 01:55
Люди посортують - а далі куди те сміття повезуть?Вони ж повезуть на сміттєзвалище де все підряд викидають!Приїзджає сміттєвоз і все в одну машину викидається!В нас в Україні просто нема окремо паперових,склянних,ПЕТ-пляшок сміттєзвалищ і т.д.В нас все на кучу! Тому смислу нема ніякого сортувати,якщо те сміття потім всерівно потрапляє на загальну свалку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus