USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Колумбії затонуло судно із 150 пасажирами

26 Червня 2017 08:15
У Колумбії затонуло судно із 150 пасажирами на борту.

Про це пише ТСН з посилання на Associated Press.

Щонайменше дев'ятеро осіб загинуло і 28 зникло безвісти унаслідок катастрофи туристичного човна у Колумбії. Причини інциденту поки невідомі, але за словами очевидців, чотирипалубне судно пішло на дно протягом кількох хвилин. Пасажири, які вижили під час аварії розповіли місцевим ЗМІ, що судно El Almirante було перевантажено, і ні у кого з пасажирів не було рятувальних жилетів.

99 осіб було урятовано, ще 40 змогли самостійно дістатися берега і перебувають нині у задовільному стані.

Аварія трапилася у водоймищі в місті Меделін, що в центрі країни.



Нагадаємо, що раніше американський есмінець USS Fitzgerald (DDG 62) зіткнувся з торговим судном, яке йшло під філіппінським прапором, на північний захід від міста Йокосука в Японії. Зіткнення сталося у суботу, 17 червня, приблизно о 2.30 ночі за місцевим часом. ВМС США запросили допомогу японської берегової охорони. Спершу повідомлялося про одного пораненого американського моряка, якого гелікоптером евакуювали до лікарні у Японії. Потім стало відомо про сімох загиблих моряків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus