USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Конго заявили про подолання епідемії Еболи

18 Листопада 2020 23:40
У Демократичній Республіці Конго заявили про подолання одинадцятого спалаху лихоманки Ебола та завершення епідемії у країні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на заяви конголезького уряду спільно з ВООЗ.

Зазначається, що про кінець епідемії Еболи заявили після того, як не зафіксували жодного випадку захворювання у північно-західній Екваторіальній провінції протягом місяця. Спалах лихоманки у цьому регіоні почався пів року тому та став причиною 119 випадків захворювання та 55 смертей.

У ВООЗ відзначили, що протягом останнього спалаху Еболи в Екваторіальній провінції провакцинували від цієї хвороби 40 тисяч людей.

«Боротися з Еболою паралельно з COVID-19 було непросто, але значну частину досвіду, який ми накопичили в рамках подолання однієї хвороби, можна застосувати в боротьбі з іншою», - заявила регіональний директор ВООЗ в Африці Мачідісо Моеті.

Повідомляється, що в Демократичній Республіці Конго лихоманка Ебола вирувала протягом останніх двох із половиною років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus