USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі розшукали дитину, яка зникла 13 січня

15 Січня 2019 08:29
Дівчинку, яку розшукували у Ковелі, знайшли в одній з квартир міста.

Про це повідомив кореспондент інформаційного агенства «Чорним по білому» у Волинській області Сергій Буханкович.

«Була на одній з квартир міста Ковеля. Поки подробиці не оприлюднюються – бережеться особисте життя родини», – повідомляє журналіст.

Нагадаємо, правоохоронці та громадськість від вчора шукали зниклу дев’ятирічну дівчинку Дарину Лушникову. Дитина зникла 13 січня у мікрорайоні Черьомушки.

Як розповіла Першому бабуся дитини Олена Лушникова, дівчинка зі своєю мамою, маминою подругою та сином подруги близько 19-ї години 13 січня заходили до неї щедрувати. Бабуся живе у Люблинці Ковельського району. Звідти вони всі поїхали до Ковеля, каже жінка, і приїхали у місто десь близько 21:30. У Ковелі заходили в один із магазинів щедрувати. Як сталося, що мама не догледіла своєї дитини, – бабуся не знає. Невістка свекрусі розповіла, що вона зайшла в магазин по цигарки, вийшла – а ні дитини, ні подруги з дитиною вже не було.

Вранці 14 січня мама зниклої дівчинки зателефонувала до бабусі і поцікавилася, чи нема дитини. Однак бабуся нічого про це не знала. Зі слів жінки, мама дитини неблагополучна та ненадійна.

Подруга мами дівчинки на дзвінки не відповідала, не приходила вона також і додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus