USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі виявили автомобіль з підробленими номерами кузова

1 Вересня 2021 12:53
У сервісному центрі в Ковелі виявили автомобіль з підробленими номерами кузова.

Про це повідомляють на сторінці Волинського НДЕКЦ МВС у Фейсбуці.

31 серпня 2021 року під час участі у державній реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів у ТСЦ № 0742 м. Ковель, працівники сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів та реєстраційних документів під час дослідження транспортного засобу Jeep Grand Cherokee, 2002 року виготовлення, встановили, що номерні позначення кузова автомобіля піддавалися змінам.

Транспортний засіб разом із реєстраційними документами, що його супроводжували, передані правоохоронцям для подальшого з’ясування обставин.
Автовласників просять не забувати про доцільність проведення експертних досліджень транспортних засобів перед їх купівлею з метою запобігання подібних ситуацій, а саме: придбання транспортних засобів зі зміненими ідентифікаційними номерами кузова (шасі) чи двигуна, а також з підробленими реєстраційними документами.

У всіх територіальних сервісних центрах МВС області працюють фахівці Волинського НДЕКЦ, які проводять дослідження транспортних засобів та реєстраційних документів, що їх супроводжують та надають наступні послуги:

– дослідження ідентифікаційних номерів транспортних засобів і реєстраційних документів з метою визначення їх справжності (виявлення фактів знищення, підробки або зміни номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів, підроблення реєстраційних документів, що його супроводжують);

– встановлення об’єму двигуна та року виготовлення транспортних засобів;

– встановлення ринкової вартості транспортних засобів при укладанні договорів купівлі-продажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus