USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі вилучили 1200 л спирту, з якого виготовляли фальсифікований алкоголь

28 Серпня 2020 14:14
Значна партія спирту незаконно зберігалася в одному з приватних приміщень жителя Ковеля.

Про це інформує Головне управління ДФС у Волинській області.

Так, під час огляду податківці виявили значну партію спирту, який ймовірно призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

За результатами проведених заходів із незаконного обігу вилучено майже 1200 літрів спирту та понад 100 літрів алкогольних напоїв, розлитих в тару типу «Bag in Box». Крім того, вилучено велику кількість пластикової тари та обладнання для розливу фальсифікату.

Зауважимо, обіг алкогольних напоїв, розлитих в тару типу «bag-in-box», заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків, маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.

Наразі у зазначеному кримінальному провадженні тривають необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчинення кримінального правопорушення.

Повідомляють, що здійснили санкціонований огляд приватного обійстя та виявили значну партію спирту, який, ймовірно, призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

За результатами проведених заходів із незаконного обігу вилучили майже 1200 літрів спирту та понад 100 літрів алкогольних напоїв, розлитих в тару типу «Bag in Box».

Крім того, вилучили велику кількість пластикової тари та обладнання для розливу фальсифікату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
@ Показати IP 28 Серпня 2020 17:38
Ковель -місто чесних контрабандистів.до того ж глубоко віруючих людей-хоч місцем в транспорті не поступляться і не маючих зеленого поняття .що до вибачитись в належних ситуаціях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus