USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі журналістам суспільного телеканалу «Нова Волинь» розбили камеру

30 Березня 2018 16:07
29 березня знімальній групі телеканалу «Нова Волинь» Волинської регіональної дирекції Національної суспільної телерадіокомпанії України у Ковелі (Волинська область) під час зйомок розбили камеру.

Про це повідомив Інститут масової інформації (ІМІ). Цю інформацію сайту «Суспільне. Детектор медіа» підтвердив продюсер Волинської регіональної дирекції НСТУ Костянтин Лоцман.

«Інцидент стався під час зйомок сюжету про мешканку Ковеля. На неї скаржились сусіди та зоозахисники через те, що вона влаштувала на власному подвір’ї щось на зразок собачого притулку. Аби з’ясувати, що відбувається, на місце виїхала змінальна група телеканалу», – розповів він ІМІ.

Пан Лоцман зазначив, що знімальну групу зустріли камінням і один камінь потрапив і розбив передню лінзу об’єктиву.

Продюсер додав сайту «Суспільне. Детектор медіа», що ніхто зі знімальної групи не постраждав, камера підлягає ремонту. Сюжет про собачий притулок у Ковелі вийде у підсумкових новинах 30 березня.

Знімальна група подала заяву за 171 статтею Кримінального кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ковельське бидло Показати IP 30 Березня 2018 16:09
Все нормально
Анатоль_ Показати IP 30 Березня 2018 16:21
В Новiку тих диких собак на вулицях ше бiльше. Особенно бiля магазинiв
до ковельчан Показати IP 30 Березня 2018 20:54
як дикуни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus