USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Криму вбили «беркутівця», який бив учасників Майдану, - ЗМІ

27 Травня 2015 16:52
Поліцейського, колишнього «беркутівця», який бив протестувальників Майдану зимою 2014 року, вбили у Севастополі. Побитий російськими військовослужбовцями, поліцейський помер на третій день у лікарні через халатність лікарів. Про це повідомляє «Преса України».

Як стало відомо, на початку травня поліцейський виходив з дружиною з клубу «Батерфляй», де на вулиці у нього стався конфлікт з двома відвідувачами закладу. Один з них одразу завдав поліцейському удар в голову, і той впав, вдарившись головою об бордюр. Після цього чоловіки побили колишнього 25-річного «беркутівця» ногами до смерті. Дружина поліцейського викликала «швидку», але прочекала медиків більше години, а за цей час їй доводилося кілька разів робити чоловікові штучне дихання, так як той втратив свідомість і не подавав ознак життя.

«Швидка» привезла постраждалого у Першу міську лікарню, де молода лікарка направила його у відділення неврології в палату інтенсивної терапії. В цей час всі досвідчені фахівці відзначали першотравневі свята. Як розповіли родичі загиблого поліцейського, в цьому відділенні лежало кілька людей похилого віку, за якими ніхто не дивився і вони ходили під себе в туалет. У цій палаті з головним болем і блюванням поліцейський провів три дні, його стан постійно погіршувався, і на третій день у нього почався набряк мозку, він впав у кому. Так, не приходячи в себе, поліцейський і помер.

Цікаво, що медики звинуватили родичів в тому, що вони «дотягнули до останнього» і лише тоді привезли постраждалого до лікарні – лікар-реаніматолог навіть не здогадувався, що всі три дні поліцейський перебував у лікарні. Як розповіла мати загиблого, «медики заметушилися тільки після того, як підключилося поліцейське начальство». Незабаром по камерах зовнішнього спостереження вирахували нападника – ними виявилися військовослужбовці однієї з російських військових частин. Однак спочатку начальство відмовлялося видавати солдатів, тримаючи їх у частині.

Зазначимо, що загиблий був одним з тих «беркутівців», спецпідрозділ яких після побиття учасників Євромайдану, було вирішено розформувати. Спецназівці, які не визнали свою провину, перейшли на бік росіян і приїхали в окупований Крим. У Севастополі їх зустрічали квітами і захопленими вигуками. Загиблий – це саме той боєць «Беркута», який виходив з автобуса першим.

Нагадаємо, серед убитих у Києві в ніч з 3-го на 4-е травня міліціонерів, які намагалися затримати грабіжників автозаправки, опинився і колишній співробітник спецпідрозділу «Беркут» Юрій Романенко. Романенко був в числі тих «беркутівців», які били і знущалися над активістами руху «Автомайдан» під час січневих подій на Майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Циля Показати IP 27 Травня 2015 21:31
Нічого поганого не сталося.
Анонім до Циля Показати IP 27 Травня 2015 21:52
людину вбили. це погано.
злий до Анонім Показати IP 27 Травня 2015 23:16
Це не людина
Я Показати IP 27 Травня 2015 21:51
Собаці-собаче....
Анонім до Я Показати IP 27 Травня 2015 21:52
іди в буду! нема чого тут гавкати.
Анонім Показати IP 27 Травня 2015 21:54
весь "беркут" тепер призначили "крайніми" за все що відбувалось на майдані. а бойовиків які вбивали міліціонерів - ніхто шукати та судити не збирається, вони тепер національні херої.
))) до Анонім Показати IP 27 Травня 2015 23:00
их время еще придет. столбов фонарных в стране много.
((((((( до ))) Показати IP 28 Травня 2015 00:13
Залиш один для себе
Анонім до Анонім Показати IP 28 Травня 2015 08:47
національні герої-рашистів
андрій Показати IP 27 Травня 2015 22:50
Згідний
маузер Показати IP 28 Травня 2015 07:52
Нагорода знайшла свого " героя"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus