USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Києві в 16-типоверхівці стався вибух: під завалами виявили двох загиблих

22 Червня 2023 08:23
Сьогодні вночі, 22 червня, у Києві на вул. Малишка стався сильний вибух. В результаті пошкоджено багатоповерховий будинок, у ньому почалася пожежа.

Про це повідомляє РБК-Україна.

«Сьогодні о 03:32 Служба порятунку 101 отримала інформацію про вибух та пожежу на вул. Андрія Малишка, 33. У 16-поверховому житловому будинку ймовірно стався вибух газу, внаслідок чого є руйнування на 7, 8 поверхах. Станом на 04:20 врятовано одну людину, і ще одна людина постраждала», – йдеться у повідомленні ДСНС.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що внаслідок вибуху горить 16-ти поверховий будинок. На місці працюють всі фахівці, причини вибуху встановлюють.

«Наразі врятували 18 мешканців. З усіх неушкоджених приміщень людей евакуювали. Двох постраждалих госпіталізовано», – йдеться у повідомленні.

За даними ДСНС, внаслідок вибуху газу зруйновано 4 і пошкоджено 6 квартир. Врятовано 18 людей. До ліквідації наслідків залучено 70 осіб та 13 одиниць техніки. На місці працюють психологи ДСНС.

О 05:45 пожежу на місці вибуху було локалізовано.

О 7:50 Кличко повідомив, що внаслідок вибуху загинули дві людини.

Двох постраждалих госпіталізували, а двом медикам надали допомогу на місці. Всіх мешканців будинку евакуювали.

«Пошуково-рятувальні роботи тривають. Причини вибуху зʼясовують фахівці», – повідомив Кличко і додав, що вже визначено два інтернати в Дніпровському районі для тимчасового проживання людей з пошкодженого будинку.

Ймовірно, у багатоповерхівці вибухнув газовий балон, оскільки у будинках понад 10 поверхів централізованого газопостачання не буває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus