USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Києві «замінували» всі лікарні: евакуюють пацієнтів і персонал

1 Квітня 2021 13:36
У Києві до поліції надійшло повідомлення про замінювання низки медичних установ.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва, передає УНІАН.

«На електронну пошту поліції Києва надійшло анонімне повідомлення про те, що в лікарнях столиці закладено вибухівку. Правоохоронці, які прибули на виклик, ретельно обстежують приміщення медичних закладів та прилеглі до них території на предмет виявлення вибухонебезпечних речовин чи предметів», – йдеться в повідомленні.

На місці подій працюють слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та лікарі.

Як повідомляє Муніципальна варта Києва на сторінці в Facebook, через повідомлення про замінування евакуювали пацієнтів та персонал міської клінічної лікарні № 7, що у Святошинському районі.

«Лікарню заміновано! Такий виклик надійшов до сьомої клінічної лікарні. Наразі проходить евакуація персоналу та пацієнтів. Очікується прибуття правоохоронців», – повідомлялося близько 11:00.

Згодом було опубліковано інформацію, що вибухонебезпечних предметів під час перевірки закладу не виявлено.

Згодом Муніципальна варта повідомила про замінування столичної лікарні № 5.

Як розповіли виданню «Сегодня» у поліції, оскільки в повідомленні про замінування, яке надійшло правоохоронцям, не вказано конкретний медичний заклад – ні його назва, ні район, ні вулиця – тож перевірка вибухотехніками відбувається в усіх лікарнях міста.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus